/* */

1) Με παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας στο χώρο σας (Αντικαταβολή)

Το κατάστημά μας, παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες του να παραγγείλουν τα προϊόντα που επιθυμούν και να εξοφλήσουν με μετρητά την παραγγελία τους τη στιγμή που θα τα παραλάβουν. Η παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο κατ’οίκον όσο και στο ταμείο του καταστήματος της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας, αφού προσέλθουν για να παραλάβουν την παραγγελία τους. Η εξόφληση στο κατάστημα μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με τις συνεργαζόμενες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

2) Με Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Με εύκολη πληρωμή / κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Οι πελάτες μας μπορούν να εξοφλήσουν την αξία της παραγγελίας και τις τυχόν υπόλοιπες συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στον παρακάτω αριθμό λογαριασμού:

 Χρηστίδης Νεκτάριος 

IBAN: GR3401406630663002310003790

3) Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners

To designerhandbags.gr εγγυάται την ασφάλεια των στοιχείων σας, ενώ δεν αποθηκεύει με κανένα τρόπο πληροφορίες σχετικά με πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες. Όλες οι οικονομικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank με την διαδικασία του redirection. Κατά την διάρκεια της online πληρωμής ο χρήστης μεταφέρεται σε κρυπτογραφημένη σελίδα ασφαλούς σύνδεσης με πρωτόκολλο SSL 128-bit, η οποία ανήκει αποκλειστικά στην τράπεζα Alpha Bank. Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται/ μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από τρίτους. Η τράπεζα Alpha Bank αναλαμβάνει πλήρως την πληρωμή και ειδοποιεί το designerhandbags.gr όταν αυτή ολοκληρωθεί.

Alpha Bank

Add to cart